Colosseum Kvartalet

Fridtjof Eiendom AS eier Colosseum Kino og de to kontorbyggene i Fridtjof Nansens vei 14 og 16. Når spaden settes i jorden høsten 2020 for et nytt og moderne næringsbygg på naboeiendommen Fridtjof Nansens vei 12, faller brikkene på plass for en helhetlig utvikling av det som vil utgjøre Colosseum Kvartalet.

 

Fridtjof Eiendom vil knytte sammen ikonisk arkitektur, kulturopplevelser, attraktive og nybyggede kontorfasiliteter, uteservering og grønne byrom. Utviklingen av kvartalet vil hente ut potensialet i den unike beliggenheten og skape et meget attraktivt og pulserende bymiljø.

 

Colosseum Kvartalet ligger på Majorstuen, som er en av Oslos mest pulserende bydeler og som byr på en unik miks av boliger, kontorbygg, handel, serveringssteder og grønne lunger. 

 

Selv om Majorstuen er en gammel bydel representerer den på mange måter fremtiden. Her kan du både bo og jobbe på samme sted, noe som legger til rette for kortreiste, bærekraftige, arbeidsplasser.

 

Området er kanskje et av de mest komplette i Oslo. Her finner du ikke bare landets beste handlegate, Bogstadveien, men også en av landets vakreste parker, Vigelandsparken. Alt ligger dermed til rette både for hyggelige lunsjmøter, morgentrim i parken og den daglige handelen på vei hjem fra jobb. Du finner også en rekke av landets beste treningssentre i området.

Kommunikasjon

 

Fra Fridtjof Nansens vei 12 er det bare noen få minutters gange til Majorstuen stasjon. Her er det både t-bane, trikk og buss som raskt og effektivt forflytter deg til alle aktuelle destinasjoner.

Buss

1 min

T-Bane

3 min

Flytog/Tog

6 min

Trikk

4 min

Flybuss

45 min til Gardemoen

Nærområdet

Ærverdige Colosseum Kino er nærmeste nabo til FNV12 og del av Colosseum Kvartalet.

Majorstuen stasjon er Norges 3. største knutepunkt.

Fra bygget er det kort vei til Frognerparken og Vigelandsparken.

Plassen foran Majorstuhuset.

Yrende liv i Bogstadveien.  © Bogstadveien Magasinet

Kort vei fra eiendommen til Colosseum 9 med bespisning og Jacob's matbutikk.

Frognerparken er kun en kort spasertur unna med tilgang til Frognerbadet,  Vigelandsparken og fantastiske grøntområder.

Interessert?

Kontakt megler