Illustrasjon: Restaurant og kaffebar i byggets 1.etasje.

Moderne fasiliteter

 

Fridtjof Nansens vei 12 blir et fullservicebygg med alt av fasiliteter på huset. I resepsjonen møtes besøkende av en innbydende lounge med kaffebar for de uformelle møtene. Byggets egen bedriftsrestaurant, som kan være åpen for alle, legger listen høyt og vil by på gode lunchopplevelser. Restauranten har egen utgang til den lyse, åpne plassen mot Colosseum kino. 

 

Byggets egen møteromsavdeling utstyres selvfølgelig med moderne og digitale løsninger. Møteromsbooking kan styres via en egen app, hvor du også kan bestille møtemat.
 

I underetasjen blir det god plass til parkering av biler og sykler med lademuligheter for begge. Her finner man også byggets dusj og garderober. På taket finner man byggets takterrasse med fantastisk panoramautstikt, et perfekt sted å ta med kaffen eller en is på varme dager.

Møter, samhandling
og co-working

40 P-plasser

280 plasser

Dusj & garderobe

Takterasse

Bedriftsrestaurant
og kaffebar

Trening

Mulighet for etablering av treningssenter.

Resepsjon

Illustrasjon: Bedriftsrestaurant

Sykkelparkering

Dusj og garderobe

Mulighet for etablering av treningssenter

Møte og co-working

Resepsjon

Takterrasse med fantastisk utsikt

Look & feel fellesarealer

Takterrasser

Gode kolleger jobber bedre sammen. Fridtjof Nansens vei 12 får egen takterrasse med spektakulær panoramautsikt til Oslofjorden, Holmenkollen og marka. Dette inviterer både til hyggelige kaffeprater, uformelle lunsjmøter eller den årlige sommerfesten. I tillegg etableres det en privat terrasse for leietaker i byggets 7 etasje.

Illustrasjon takterrasse

Illustrasjon takterrasse

Interessert?

Kontakt megler