Illustrasjon: Colosseum Kvartalet

Utadrettet, handel og servering

- vegg i vegg med ærverdige Colosseum kino

 

Colosseum Kino har årlig 650 000 besøkende og nybygget i Fridtjof Nansens vei 12 vil inneholde 1 000 nye arbeidsplasser. Planen er å utnytte potensialet i bygningsmassene, men ikke minst den allerede etablerte aktiviteten til kinoen og Majorstuen for øvrig som et etablert bolig- og handelsområde. Synergiene mellom eiendommene forsterkes ved at det etableres et gårdsrom mellom byggene som blir tilrettelagt for opphold og uteservering. Det nye byrommet som etableres vil gi ny puls og være et betydelig løft for hele området, samtidig som det selvsagt vil være et stort pluss for byggets brukere.

 

Byrommet åpner opp for mange spennende muligheter for kultur og andre opplevelsesbaserte aktiviteter, som kan supplere og bidra til å forsterke beliggenheten som en attraktiv destinasjon i Oslo sentrum.
 

I Fridtjof Nansens vei 12 er det også 2 000 kvm med mulighet for ankomst fra gatenivå, hvorav ca. 1 000 kvm er lyse arealer med dobbel takhøyde. For den riktige aktøren gir dette noen unike muligheter som er svært vanskelig å finne i Oslo sentrum.


Velkommen til Fridtjof Nansens vei 12 og Colosseum Kvartalet.

Inspirasjon: Skøien  Gastrobar ©4Service, Ida Angvik

Inspirasjon: Restaurant

Situasjonskart over Colosseum Kvartalet

Inspirasjon: Klatring

Inspirasjon: Paddle tennis

Inspirasjon: Galleri 

Inspirasjon: Konferanse/auditorium

Interessert?

Kontakt megler